Over ons

BAKKERIJ VOSCONTACTOPENINGSTIJDENVACATUREHISTORIE & VERNIEUWINGEN

Bakkerij Vos

Als ambachtelijke bakkerij proberen wij elke dag vers brood en banket te leveren uit eigen bakkerij. Voor ons brood gebruiken wij desem. Daardoor is het brood lichter verteerbaar en de voedingsstoffen worden sneller opgenomen in het lichaam. Dus brood van bakkerij Vos is gezond brood.

Banket

Naast groot en klein brood hebben wij een ruim assortiment aan banket. Wij hebben een ruime keuze aan gebak. Kom langs in onze winkel om deze te bekijken.

Onze taarten zijn in 4 smaken leverbaar: slagroom, vruchten, mocca en aardbeien. Verder kan je kiezen voor vrolijke kindertaarten of themataarten, zoals Abraham en Sara taarten.

Als extra service kunnen taarten die naar het werk meegaan eerder worden opgehaald (in overleg).

Specialiteiten

Echte specialiteiten zijn onze kozakken. Dit is cake gevuld met crème en in marsepein gerold. Eenmaal kozakken geproefd en je wil niets anders meer bij de koffie.

Op maat

Heb je speciale (dieet) wensen? Wij maken onze producten graag op maat. In overleg kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Bezorging

Voor een verjaardag of een ander feest heb je het vaak erg druk met alle voorbereidingen. Wij kunnen dan in overleg het brood en/of banket in Wierden laten bezorgen.

Wie bieden ook..

6 dagen per week bezorgen wij aan derden, dat wil zeggen aan diverse andere speciaalzaken en supermarkten. Wij leveren dan zowel brood als banket. Altijd vers, want in onze bakkerij wordt elke dag brood gebakken en het banket de gehele dag door vers gemaakt vers gemaakt.

In de ruime regio bieden wij gebak via lokale supermarkten. Geniet van onze producten zonder ver te reizen.


Contact

Nijverdalsestraat 41, 7642 AA Wierden

0546-571437

ma.vos008@hetnet.nl

KVK 06021609

Facebook


Openingstijden

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Woensdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur
Vrijdag 7.00 - 20.00 uur
Zaterdag 7.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten


2e Pinksterdag
Gesloten


Vacature

Voor een nieuwe uitdaging: werken in de bakkerij!

Lijkt het je leuk om in de bakkerij te werken? Kom gerust eens langs en informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.


Historie & vernieuwingen

Meer dan vijftig jaar Bakkerij Vos

In augustus 1952 werd bakkerij van Heerink overgenomen door dhr. Vos en mevr. Vos-Kamphuis. Direct na de overname werd er al gemoderniseerd, ondanks de magere jaren. In een heel klein en knus winkeltje is men toen met een extra werknemer in de bakkerij begonnen. De bakkerij liep echter zo goed, dat het echtpaar in 1967 het huis en de zaak afbrak om er vervolgens een nieuw pand te bouwen.

Het werk ging ondertussen gewoon door in een pandje aan de overkant, waar men vijf maanden in heeft gezeten. Een paar jaar later kocht men er in 1971 een dubbel woonpand bij, wat in 1977 (met het 25-jarige bestaan van de zaak) werd betrokken.
Deze uitbreiding was ook wel nodig, omdat men toen ook stopte met het venten en dus meer klanten naar de winkel kreeg. In 1986 is de heer Vos overleden, de zaak werd toen door mevr. Vos en zoon Marc (in loondienst) voortgezet. Later werd het een maatschap en in 1989 vond er een vernieuwing van het interieur plaats. In de jaren erna werden verschillende machines vervangen. In 2003 werd de hele broodbakkerij verbouwd en kwam er een nieuwe deegprocesautomaat. Na 2003 is men begonnen aan het leveren aan derden.

Tegenwoordig hebben Marc en Marjan de dagelijkse leiding. Samen met vijf medewerkers staan zij elke dag voor u klaar. Door de uitstekende kwaliteit van de producten en de goede service kunnen zij op veel trouwe klanten rekenen.

Bakkerij Vos open

Persbericht  2017

Bakkerij Vos aan de Nijverdalsestraat 41 is verbouwd: het interieur is vernieuwd en daarbij zijn verrassende kleuren gebruikt. Ook de uitstalling buiten is vernieuwd. Dinsdag 2 december 2010 zijn de deuren van de vernieuwde zaak weer open gegaan.

Bakkerij Vos is een begrip in Wierden: de zaak bestaat dit jaar 65 jaar en vandaar dat er de komende tijd ook acties zijn waarbij elke dag een ander artikel maar 65 eurocent kost.

Ruim een halve eeuw geleden nam het echtpaar Vos senior de bakkerij over van bakker Heerdink. Direct na de overname werd er al gemoderniseerd. In een klein en knus winkeltje begon men toen de bakkerij. De zaak liep zo goed dat in 1967 huis en zaak afgebroken werden om plaats te maken voor een nieuw pand, vertelt Marian Vos. Een jaar later werd de zaak wederom uitgebreid en deze uitbreiding was hard nodig omdat er gestopt werd met het venten en de klanten toen naar de winkel toekwamen. Er werd eind tachtiger jaren nog een nieuw interieur geplaatst en dat is nu vervangen door de huidige eigenaren van de zaak, Marc en Marian Vos.

Gebleven is dat, bijna alles in de winkel, in eigen bakkerij gebakken wordt, op het roggebrood na. Op gebied van brood en banket wordt verder alles bereid op ambachtelijke wijze, met als specialiteit onder meer Kozakken, waarvoor veel liefhebbers de bakkerszaak weten te vinden.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.